Preskoči do glavnog sadržaja

Uvjeti korištenja

Svakim daljnjim korištenjem ovih web stranica nakon upoznavanja s uvjetima korištenja, smatra se da korisnici razumiju, da su suglasni s ovdje iznesenim uvjetima i pravilima te pristaju na korištenje stranica sukladno tim uvjetima.

Autorska prava

Tekstovi, dokumenti i autorske fotografije ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti bez našeg izričitog pristanka.

Korištenje savjeta

Tekstovi su pisani isključivo iz informativnih i edukativnih razloga, ne uključuju sve potrebne mjere predostrožnosti upotrebe biljaka, kao ni njihov način djelovanja, moguće interakcije i posljedice njihova korištenja. Svrha tih informacija nije davanje medicinskih savjeta, propisivanje terapije, postavljanje dijagnoze ili uputa o korištenju pojedinih proizvoda. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti. Za sve poteškoće obratite se svom liječniku.

Kolačići

Na web stranicama koristimo internetske “kolačiće” kako bi poboljšali funkcionalnost samih web stranica. Kolačići predstavljaju skup podataka koje web preglednik (browser) sprema na disk posjetioca u obliku male tekstualne datoteke. Njihova svrha je praćenje korisnika o njegovom kretanju web stranicama, primjerice kojim browserom otvara stranice, koji operativni sustav koristi, koliko dugo se zadržava na pojedinim stranicama i tome slično a podaci se prikupljaju pomoću Google Analytics.

Ostalo

Ne trgujemo biljkama, sjemenom ni sadnim materijalom, a ne pratimo ni tržište gdje se što može kupiti.

Sadržaj na stranicama se kontinuirano obnavlja i uređuje. Zadržavamo pravo izmjene bilo svakog pojedinog članka a tako i ovih uvjeta korištenja.

Pregled lokacija